Круизът на мечтите е тук, и то с грандиозна отстъпка!

28 Март 2018 г.
Круизът на мечтите е тук, и то с грандиозна отстъпка! Ако винаги търсите идеи за екзотична почивка или се опитвате да съчетаете всичките мечтани дестинации, така че да стигне един живот. То този круиз е сбъдната мечта и за Вас, пътешественици!
 
Накратко 120 нощувки на кораба Колумб (Columbus) на компания Cruise& Maritime Voyages и разходка из най-красивите кътчета по света.
Пътешествието започва на 05 януари 2019 от Лондон, така че все още има време да оставите зимата у дома за тези, които я предпочитат, а Вие да отплавате към топлите страни на борда на Колумб.
 
Маршрутът на кораба минава през Карибите, преминава през Панамския канал през скрити екзотични острови чак до Нова Зеландия и Австралия. И оттам към страната на изгряващото слънце Япония, Китай, Виетнам, Тайланд и още редица източни изкушения. По пътя обратно към “дома” се минава през Египет, Суецкия канал през Светите земи и към Средиземноморието.  
 
Списъкът с плюсове и минуси на подобно изживяване е дълъг, но какво губи човек? За четири месеца няма да пропадне Земята, защото Ви няма у дома. Грабвайте паспорта и пет куфара, и отплавайте към приключението на живота Ви!
 
П.С.: Вече шест типа каюти са почти изчерпани и има списък на чакащи.
 
 Редовна цена: $64,909 на човек в двойна каюта с изглед към океана
Цена с отстъпка:  $18,299 на човек в двойна каюта с изглед към океана 
 
Архив Блог
Instagram @Auratour