За нас

Аура Тур е лицензиран, български туроператор специализиран в предлагането на почивки в Турция. Насладете се на безкрайните плажове, луксозните All Inclusive комлекси и изключителното обслужване в курортите Кушадасъ, Мармарис, Бодрум, Дидим, Айвалък и цяла Анталия с нашите атрактивни цени.

Екзотичните островни дестинации са също наш приоритет. За клиентите, които имат желание да опознаят далечни райски кътчета на света, предлагаме почивки на Сейшелите, Малдивите, Доминиканската Република и Куба.

Ние сме алтернатива на разрастващата се комерсиализация в туристическия бранш, на която противопоставяме удоволствието от работата, индивидуалния подход към всеки от Вас, вниманието към всеки детайл от Вашите изисквания и не на последно място – стремежа да избегнем всеки риск, който би помрачил Вашето пътуване.
Защото знаем, че няма нищо по-лошо от разминаването на мечтите с реалността. Ето защо не държим на големия брой клиенти, а на доволните клиенти, които отново и отново се връщат при нас. Ние предлагаме услуги, съобразени максимално с финансовите Ви възможности, предоставяме подробна и актуална информация за дестинациите, които Ви интересуват, съобразяваме се с личните Ви предпочитания.
Ние знаем, че човек открива себе си, когато пътува. Следвайте мечтите си с Аура Тур! Ние обичаме да пътуваме! А вие?
 
Instagram @Auratour