Ямайка


В ритъма на реге музиката Ви представяме остров Ямайка.
Безметежни плажове, безкрайни усмивки и дива природа са малка част от асоциациите, които могат да се направят с Карибското късче рай. Една седмица тук ще изтече по-бързо от миг, но ще остане спомен за цял живот.

Столицата на острова- Кингстън се гордее със седмото най- голямо естествено пристанище в света. Тук си заслужава да посетите и прочутото пристанище Порт Роял, днес разрушено вследствие на няколко урагана и земетресения през вековете, но все още емблематично за времето си като основен център на търговията в Карибско море във времена на завоеватели и пирати. 
Докато Кингстън понякога остава встрани от туристите, то вторият по-големина град - Монтиго Бей е най-посещаван и популярен сред посетителите. Останалите курорти са Очос Риос, Порт Антонио и Негрил.
Във вътрешността си острова също изобилства от възможности за приключения. Синята планина, красивите водопади Дън и много други скрити кътчета из острова.

И разбира се, отдайте дните си тук на лежерна безметежност, ром и всички удоволствия за сетивата, които предлага товарайско място!
 

Instagram @Auratour